Inspiratie

Onderzoek

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier van mensen in de bouw is belangrijker dan ooit. Er gebeurt een hoop op dit gebied binnen bouwbedrijven maar toch lijkt dit de werkvloer onvoldoende te raken. Daarom is Aanpakkers een onderzoek gestart onder HR en ARBO professionals in de bouw.

Lees meer

Gereedschapskist

Aflevering #1 van ‘de gereedschapskist voor Aanpakkers’! Wat de gereedschapskist is? Bekijk de video of klik op ‘lees meer’.

Lees meer

Gereedschapskist

Hoe krijg je de grote meerderheid in je organisatie mee in duurzame inzetbaarheid of werkplezier? Bekijk aflevering #2 van de gereedschapskist voor Aanpakkers of klik op ‘lees meer’.

Lees meer

Gereedschapskist

Heb je een enthousiaste groep op de been gebracht voor duurzame inzetbaarheid of werkplezier en wil je weten wat de volgende stap is? Bekijk aflevering #3 van de gereedschapskist voor Aanpakkers of klik op ‘lees meer’.

Lees meer

Gereedschapskist

Hoe maak je de directie of het hoger management enthousiast voor duurzame inzetbaarheid of vitalititeit? Bekijk aflevering #4 van de gereedschapskist voor Aanpakkers of klik op ‘lees meer’.

Lees meer

Gereedschapskist

Communiceren over vitaliteit of duurzame inzetbaarheid? Zo maak je medewerkers enthousiast! Bekijk aflevering #5 van de gereedschapskist voor Aanpakkers of klik op ‘lees meer’.

Lees meer

Gereedschapskist

Hoe zorg je dat leidinggevenden in je organisatie positief en opbouwend leidinggeven? Bekijk aflevering #6 van de gereedschapskist voor Aanpakkers of klik op ‘lees meer’.

Lees meer