Onze ervaringen

Wat doen wij?

Het kampvuur

Leiding geven aan jezelf

Ervaren medewerkers in jouw organisatie een hoge werkdruk en wil je voorkomen dat ze opbranden? Bij het kampvuur komen groepen medewerkers bijeen om de vlam aan te wakkeren – ze krijgen praktische handvatten om mentaal, emotioneel en fysiek fit te blijven.

Ontdek meer

De ontdekkingstocht

De werkvloer in beweging krijgen voor inzetbaarheid

Heb je de bagage voor vitaliteit en inzetbaarheid op orde, maar gaan medewerkers er nog onvoldoende mee aan de slag? Zoek samen de weg naar meer beweging en verantwoordelijkheid met de ontdekkingstocht!

Ontdek meer

De werkplaats voor leiders

Handvatten voor leidinggevenden

Hebben de leidinggevenden alles in huis om het goede gesprek over vitaliteit en inzetbaarheid te voeren met medewerkers? De werkplaats is een veilig onderkomen waar ze leren hoe ze het goede gesprek kunnen voeren, met praktische gereedschappen om leiding te geven.

Ontdek meer

De werkplaats

Praktisch en concreet aan de slag met duurzame inzetbaarheid/vitaliteit in je eigen organisatie

Ben jij dé aanpakker van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie? In de werkplaats reiken we je alle tools om aan deze thema’s te bouwen. Let op! De werkplaats is alleen voor mensen die zoeken naar echt praktische gereedschappen die ze vandaag nog kunnen inzetten!

Ontdek meer

Fikkie stoken

Wil je graag aan de slag met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in je organisatie maar weet je van alle bovenstaande ervaringen niet goed welke je moet kiezen? Laten we dan samen eens ontdekken wat er nog is om het vuur aan te wakkeren – het is tijd om een fikkie te stoken!

Ontdek meer